Winter Tour: Nimble Glitch Tour 2021-2022

Gallery Image

Nimbus Cart:

Nimbus Cart, dat zijn vier kids uit de nineties die hun gitaarsound en snedige songs vol joie-de-vivre als een aanstekelijke wolk over de concertvloer uitspuwen! Zangeres Janis tokkelt met de cool van Nico van The Velvet Underground op haar elektrische ukelele en schakelt zonder omkijken over naar een soulvolle zang, alsof elk moment het laatste kan zijn. De groep in haar rug bestaat uit gitarist Steven Govaere (Spit Fox, Gurt Goatbuck), Joe Wright op bass en Joran Wijnsouw (Blackfish) op drums. Nimbus Cart is de samensmelting van deze gelijkgestemde zielen uit het Gentse en brengt emotionele, donkere ballads, die onverwacht overslaan in briesende rocksongs.

Van tegendraadse hoekige ritmes tot gitaarsalvo’s en bassritmes gedrenkt in een laagje DInosaur Jr. , voortsurfend op een 70s psychedelische high.

Glitchopper

Eén van de vele ledematen van het C.Hopper Art Collective, geboren in de zomer van 2018 als avant-garde cultgroep die elk mogelijk publiek om de oren weet te slaan met levendige drum- en basslijnen, bezwerende gitaren en naar-de-keel-grijpende zang.

Zanger Bin Jah Min (Goldstack, Hunky Dory)

Gitarist Piglet Porch (Remote Control, Unicorn Stable)

Bassist Hendrick Doncker (The Sins?)

Drummer Esteban Farino (The Sins? Dreampopband hoenoemtie weer?)

Piglet Porch Live

Piglet Porch brengt zijn eigen composities en songwriting ten berde als perfecte opener voor deze tour. Een eclectische wirwar van fusion-hiphop tot alternatieve anti-folk tot synthpoprocksongs waardoor Piglet Porch genregewijs voornamelijk onder de term “Post-pop” gebukt gaat.

Share:
Piglet Porch (c) All Rights Reserved